[QUOTE=Terapist58;1075426675]İnterneti ders çalış eğitimine lazım olur diye veriyor. Günde 30 film izle değil. Yasin küçük bilemezsin biz 4 GB kota ile 1 ay geçiriyorduk. Allah belalarini versin diyerek kurumu sosyal platformlarda kötülemek yurttan süresiz çıkarma ve burs/kredi kesilme sebebi. Şimdi seni şikayet etsem mı diye düşünüyorum.

Beyazsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milliyetçi ne zaman devlete bela okur oldu hadi yaptın o kadar delikanlı isen postun nerde neden kaldırdın ? (Kamu görevlisi olarak merak ettim merakımı mağzur görün)
vatan toprağı savunan garibanları ezdirmeyen başbaşa kaldığında söyleyemeyeceği kelimeleri klavye başından mı sölüyor?
Polemiğe gerek yok ama suriyelelere beleş burs falan filan spekülasyon olmasın sakın ?
Deli sorular bunlar önce vatana ne gibi faydam olur diye düşünmeli herkes ama herkesin derdi kendine modunda yıllardır takılıyoruz...
Biraz özveri lazım bize oda bizden gideli çok olmuş
Vesselam.

Edit : Orhun kitabesi gibi olmuş hiç virgül yok böyle kalsın (Kinaye )
Afedersiniz hocam fakat benim tepkim yukardaki arkadaşın insanlari hor görme, küçük görme, aşağılayıcı kelimeler kullanılması canımı sıkıyor. Devlet memuru olabilirsiniz fakat birazda öğrencilerin gözünden hayata bakmayı öğrenmeliler. Afedersiniz ama Ordan yan gelip yatmakla ahkam kesmekle seni şikayet ederim vs gibisinden kullanılan kelimeler bir devlet görevlisine yakışmayan cümlelerdir. Burda kimse kimsenin delikanliligini soygulayamaz açık adreste veririz gelen gelir başım üstüne. Kimsenin kalbini kırmanın yararı yok. Herkes işine gücüne baksın. Devlet memurlarıda işini yapsın burdan gelip insanları hor görmesinler..