loocas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aktif olarak çalışmıyor diyebiliyorum, ama belirli vakitlerde varsa iyi olur.Yolculuk sorunum var çünkü.
açıkçası sosyal ortamları su arar gibi arıyorum, o yüzden şuanlık iş+kalbin attığı yeri arıyorum

tramvay ile 20 dk civarıymış

Önerilen için teşekkürler , fiyatı nedir apartın acaba ? tek kişilik odanın öğrenebilir misin ? , Esogü'ye tramvay ile 20 dk diyorlar, ben iş içinde kolaylık olsun diye işlek yerleri tercih ediyorum, ev değilde yurt/apart istiyorum nedeni faturalar temizlik falan ile uğraşmamak için.Galiba sizinle daha sık iletişim kuracağım

Evet tren ile 1.5 saatmiş, uçak bileti ve tren biletinin zamanını tutturmak lazım bu arada.

teşekkürler.
Otobüs değil de tren olabilir yolculuğu minimum tutmak için.
Tren her 2 saatte var sanırım.Yalnız siz Esenboğa Havaalanına gideceksiniz.Oradan Ulus'a gitmeniz o kadar kısa sürmez.Yani in çık git 2 saat sürer yine.O yüzden mümkünse bilet almayın.Gara gittikten sonra mutlaka bulursunuz. En fazla 2 saatiniz kayıptır dersiniz.Sosyal hayatın bol olduğu yerler Espark civarı Bağlar yani Üniversite Caddesi.Doktorlar, Barlar Sokağı, Adalar.Biraz daha elit yerler ararsanız Cassaba gibi yerler var.Çok var yani orası burada sosyal hayatı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Websuit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Havaalanı sadece belçikaya sefer düzenliyor maalesef saçmalık ama gerçek
Bi ara Ankara ve İstanbul var diye biliyordum.Demek ki gurbetçilere çalışıyor sadece