WebxGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen karşı tarafın size olan güveni ve vicdanına kalmış bir olay olmuş.

Burada X kişi size güvenmiş, durumunuzu anlayıp sıkıntınızı atlatmanızı ve daha sonra tekrardan işe geri dönmenizi istemiş.

Kısaca size maddi destek olacağım ama %50si bende kalacak demiş. Helal olsun
İyi bir insandi gercekten ama durum tam olarak oyle degil. Kendisi kazancini yani parasinin yanmayacagini garanti altina aliyor. Ticarette hep risk vardir bu milyarda 0.1 bile olsa vardir. Maasli calisansaniz her ay sonu belirtilen eti yersiniz. Degilseniz aslan payini yersiniz ama bir gun yiyemeyedebilirsiniz. Bu hamle ile o risk yok oluyor
ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi güzel teklif ama tam olarak amacını anlayamadım neden bir elmayı satın alıp yarısını sana veriyor? bence en iyisi dertsiz başına dert alma sen kendi bildgini oku yoluna bak bir iki satarsın ekmeğin çıkar.
Acikcasi bu daha kafama yatiyor gibi
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu anlaşma gereği %50 daha ucuza mı satacaksınız ? Niye %50 geri veriyor 6 ay sonra ?
Ticarette risk vardır . İnternet ticaretinde daha büyük risk vardır. Bana kalırsa garantisi olmaz en azından 6 ay gibi bir süre garanti olmaz. İlle'de bir şart koşulacaksa İlk 15-20 gün destek verirsin.Satışına gelirine bakar. Olması gerektiği gibiyse herkes yoluna gider.
İste bu kafami kurcaliyor beser sasar yarin r10 kapanabilir, ben olebilirim sayisiz zibilyon olasilikda boyle bir sozlesme bilemiyorum bir yandan iyi bir yandan risk

Konu trendlere girmeden kilit istegini atayim ben her cevabj 50 kez daha dusuneyim