Enparam davanızda alan adının size ait olduğunun haklı savunmasını yaparak kazanmışsınız; ama bence mantıklı olan şey teklifi kabul etmek olurdu. (Umarım bir gün mail atıp yine aynı teklifi yaparlar ve satarsınız. Çünkü gördüğüm kadarıyla zaten enparam'ın size bir faydası/getirisi yok.)
Diğer dava gibi aslında inandığınız şeyi yapmışsınız ve biraz zarara uğramışsınız izlenimi uyandı bende. Dediğiniz gibi tamam deyip devam etseydiniz belki daha iyi şeyler olabilirdi bugün, ama olan oldu. Devlete karşı oynamak her zaman zor olmuştur, ister şuan ister 30 yıl, isterse de 50 yıl önce olsun. Devlet hep aynı tavırdaydı.
Sizin için her şeyin güzel olmasını diliyorum. İnandığımız şeyler her ne kadar doğru olsa da duyguların değil mantığın yolunda ilerlenmesi taraftarıyım.