netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bankanızla iletişime geçerek kredi kartınızın kaybolduğunu söylerseniz 1 hafta içerisinde yeni kart yolluyorlar 😊 bu şekilde yine bedava izlemeye devam edebilirsiniz 😉
Gözden kaçırdığınız nokta yıl içerisinde en fazla 3 kere bu işlemi yapma hakkınızın bulunuyor olması. Daha sonrasında her kart yenilemesi için 10 TL ücret talep edilmekte.

evileye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal kart kalıcı kalkarsa benden üyelik beklemesinler. Her ay yeni hesap açma gibi bir niyetim yok ama asıl kartımı ödemeye açıp onlara sunmam kusura bakmasınlar. Karttan başka çekimler vs. olur diye asıl kartı internet alışverişlerine kapalı tutuyorum.
Milyar dolarlık şirketin kartınızın binlerce personelinden 1 tanesine verdiği maaş kadar olan limitinizle zengin olacağını düşünmüyorum 8 yıldır internette alışveriş yaptığım hepsiburada, n11, hosting şirketleri vs. onlarca sitede kayıtlı. Buna ek olarak Chrome hesabımda 12 tane farklı kartım kayıtlı hiçbir bilgi girmeden her yerde sadece son 4 haneleri ezberleyerek işlem yapıyorum. Bugüne kadar 1 tane habersiz çekimle karşılaşmadım Ha ben istemez miyim Netflix keyfi para çeksin benden. Keşke ne güzel davamı açar benden çekecekleri 3-5 kuruşu milyon ile çarpar geri alırım.