ikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her ikisini birden yapmanız mümkün değil mi? yani sermayeyi artırın ama davayı da açın?
Bence yasal durum ne tam olarak bilmiyorum ama dava açmakla iyi yapmışsınız.

İkinci olarak malesef bizim ülkemizde haksızlığa, hukuksuzluğa karşı birlik olmak ses çıkarmak, karşı gelmek ( ki dava açma gayet normal bi itiraz yolu) kötü birşeymiş gibi.
baktığın zaman bu sermaye işinden zarar gören onlarca şirket vardır ama hepsi bi şekilde tırsıp, korkup davaya katılmıyor. oysa yaptığı tek şey hakkını aramak!,
hukuk bilmemenin, cahilliğin neticesi bunlar.

bakın trump ilk başa geldiği zaman bi genelde yayınladı işte sudan, suriye vs. ülkelerinden gelenler ülkeye giremesin diye. orda ABD'li yüzlerce avukat bu kişilerin (hiç tanımadığı, ömründe belki bi daha görmeyeceği insanların) hakkını savunmak için havaalanlarına akın etti. binlerce kişi protesto etti.
Neden biliyor musunuz? herkes şunu biliyordu! devlet/ iktidar/ güç sahibi ne derseniz deyin bi haksızlık yapmaya başladığı zaman karşı gelen olmazsa orda kalmaz hep daha fazlasını ister.
bizde ise "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığı var.
barolar birliği başkanı çıkıp "hukuk teferruattır" diyor!
Mobilden yaziyorum.

Evet her ikisini yapabilirdim. Fakat şartlari saglayabikiyorsun neden dava actin? Bu kisim vardi. Vede davaya inandigini sandigim insanlara ne diyecektik. Biz kendimizi garantiledik artik ne cikarsa kismi vardi.

Mutlaka adalet bir gun dogru olani soyelecek ama ne zaman.