Arkadaşlar ne yaptıysam istediğimi yapamadım diğer türlü çalışıyor ama böylede elle çok uğraştırır açıkcası
istediğim tür formlarda 3 Select seçildiğinde seçili olanlara özel fiyat çıksın +1 select daha oldugunda ekstra ücret daha gelsin
Örnek vermiş olursam
mesela select formlarda " A , B, C " Selectlerinde Seçili olanlar aynı anda seçildiğinde Örnek 10 TL çıksın istiyorum
Taksi hesaplama tarzı gibi A Şehrinden B Şehrine 5 KM Seçtiğinde 5 TL,7 KM Seçtiğinde 10 TL
bunu kendime özel çevirerek yapacam,
Şimdiden teşekkürler
böyle kod var elimde ..
jQuery(function ($) {* * var calculate = function () {* * * * var total = 0;** * * * // Check the selected option of a select menu* * * * var val1 = $('.quform-field-1_3').val();* * * * if (val1 == 'Option 1') {* * * * * * total += 15;* * * * } else if (val1 == 'Option 2') {* * * * * * total += 20;* * * * } else if (val1 == 'Option 3') {* * * * * * total += 25;* * * * }** * * * // Display the result to the user* * * * $('#form-total').text('Total: $' + total);** * * * // Set the value of the hidden field* * * * $('.quform-field-1_9').val('$' + total);* * };** * // Calculate on page load* * calculate();** * // Recalculate when these select menus are changed* * $('.quform-field-1_3, .quform-field-1_4').change(calculate);** * // Recalculate when these checkboxes/radio buttons are clicked* * $('.quform-field-1_5, .quform-field-1_6, .quform-field-1_7').click(calculate);** * // Recalculate when these text input fields are changed* * $('.quform-field-1_8').on('keyup blur', calculate);});<div class="form-total"></div>
olarak yaptıgımda fiyat çıksın istiyorum default olarak 0 olarak yaparım.
Güncel ?