Arkadaşlar merhaba. ufak çaplı bir film sitem var. sitemde 3 4 adet ***** olmayan ama filmin bazı yerlerinde öpüşme sahneleri gecen filmler var. yani kısacası bildiğimiz p*rno film olmamasına ragmen uyarı@ihbarweb.org.tr'den mail geldi bu içerikler için. normal şartlarda televizyonlarda gordugumuz ve izlediğimiz dizilerde bile daha fazlası yapılırken benden ne istediler anlayamadım. ne yapmam gerekıyor bu konu hakkında bılgılı veya daha onceden basına boyle olay gelmiş arkadaşlardan yardım beklıyorum.
Gelen Mail.
Sayın Yetkili,
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 04/05/2007 tarihli ve 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun kapsamında Türkiyede internet içerik düzenlemeleri konusunda yetkili kamu kurumudur.
Kurumumuzun Bilgi İhbar Merkezine aşağıda yer verilen internet adresi ile ilgili ihbarlar gönderilmiştir.
İhbara konu içeriğin özdenetim usulü ile incelenerek sonuçlandırılması hususu önemle rica olunur.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Not: Tarafınıza yapılan bildirimlerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için iletişim bilgilerinizde yapılacak değişikliklerin Kurumumuza bildirilmesi gerekmektedir.