merhaba arkadaşlar bir çok kişi bilecekki eski kız arkadaşımla ilgili büyük problemler yaşıyordum. En son evine giden kargolar ile ilgili beni şikayet etmişti.

1,5 aydır falan sesi çıkmıyordu artık görmüyordumda geçen garantiden para çekip finansa yetişeyim derken nasıl oldu anlamadım çarpıştık , film çeksen o sahneyi denk getiremessin.

Sonra toplu taşıma aracına binicem evimin 10 metre ötesindeki durakta baktım kent kartı evde unutmuşum dönüp alacaktımki çat karşımda düz geçtim. Buraya kadar herşey normal hani küçük yer denk geliyoruz falan.

Şimdi bugun sabaha gelelim. Dün Can diye bi arkadaşla burda koylar bölgesi denilen bi yere gittik. Bende orada watsapp'a story attım (şarkılar falan işte sönmüyor ateşimiz, sagopa , 2 parmak arası, nasıl baktın gözlerime falan ) ama bu şarkıları birine yada bişye atmadım öyle çakır keyiftik attım Story olarak

watsapp durumumdada gendine gel yazıyordu.

Sabah bi baktım bu beni arıyor. Nerdesin dedi bende hayırdır evdeyim yatıyorum dedim ama ne tepki vereceğimi bilmiyorum tabi. Dedi ben seni güzel kendine getiricem sen merak etme az bekle dedi. Ne diyorsun kızım sen evde yatıyom ben dedim , Görüşücez dedi kapattı.

Sonra napayım dedim falan aramadım sms attım beni neden tehdit ediyorsun yetmedimi diye dönende yok.

işte bu şekilde yani macera başlıyor bakalım kaç kere daha karakola gidicem, kaç kere daha ifade verecem, zaten onaylanmış 7 ay 14 gün cezam var bununda 4 ay 10 günü yatar bide onla beraber artık kadını koruma yasasından bundan geçirirslerse 1-2 sene giderim.

Ya 1-2 aydır kendimi işlerime vermişim 100 kişi giren film sitemi 10k yapmışım yanına ek gelir elde edicem şeyler yapmışım tam kendime geldim diyorum ZORT diye bir yerden çıkıyor. Allah sonumuzu hayretsin bu ya ben bunu öldürürüm ya bu beni ama görünen bu beni öldürecek durumum onu gösteriyor.