3 seneye yakın bu işin yalnızca pratiği ile değil teorisi ile de uğraştım, uzun süre okumalar yaptım ve edindiğim bilgilerle insanlara elimden geldiğince fayda sağlamaya çabaladım. Yine de terzi kendi söküğünü dikemez misali, yardım ettiklerim vücutlarında inanılmaz değişimlerin yolculuğuna çıkmış olsa da hırsım ve sürekliliğimi bile yenebilen metabolik olduğuna inandığım problemler benim halen kilolu olmamı sağlıyor ne yazık ki. Danışmanlık işini ücretsiz verdiğinizi söylüyorsunuz, ücretli programınızın fragmanı mı bu yoksa gerçekten karşılık beklemeden bir yardım alabiliyor muyuz sizlerden?
Gerek antrenman düzeyi, gerekse de şayet girmeye karar alırsam kür konusunda söküğümü dikecek bir meslektaşa ihtiyacım var. Bu siz olabilir misiniz
Web sitemin ücretsiz değişim planı üzerinden form gönderen bir çok kişiye
( Gerçek anlamda kilo problemi yaşayan kişilere ) dönüş sağlayıp ücretsiz destek veriyorum. Ücretli destek verdiğim birebir ve uzaktan eğitim öğrencilerim farklı onlar hedefleri daha farklı olan kişiler.
Dilersen web sitemden form doldurup gönderebilirsin, incelediğimde dönüş sağlarım