Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu iş sabır ve düzen işi bence. Özellikle zayıf kişiler ana ve ara öğünlerini aksatmadan tüketmeli. Vücut yağsız olduğu için daha güzel ve kolay gelişiyor. Kafada ben kilo alacağım sağlıklı bir şekilde diye kurarsanız gerisi geliyor.
Hocam bunlar herkes için geçerli değil malesef, öyle metabolizmaya sahip kişiler varki adam oturduğu yerden buharlaşacak
Kilo almakta sorun yaşayan kişiler hastahaneye gidip tahlilerini yaptırdıktan sonra doktor hiç bir kusur bulamayınca, Zayıf olmak iyidir sen kilo alamazsın hadi evine diyor .))
Günde değil 3 ana 2 ara öğün, 10 ana öğünde yapsa 1 2 kilo arası git gel yaşayan çoooook kişi var.
Doğru antrenman ve beslenme ilacı böyle metabolizmaya sahip kişilerin, Keza herhangi bir hastalığın sebebiyeti olmadığı yüksek kilo problemli kişilerdede öyle

PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diyet yapmadan ve yorulmadan kilo veremiyormuyuz 100 kiloda ben varım full göbek
Hocam şuan online pazarda zayıflama çay satışları 1. sırada, Ama yakın ve uzun vadede ağır yan etkiler dahilinde
Bence siz ufak ufak beslenme, egzersiz başlayın

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zayıf ve fit olmak neyse de erkeklerin niye abartılı kas ve vücut yaptığını anlamıyorum. Çok çirkin görünüyor. Kararında ve ortalama iyi. Göğüs ve kollar çok kabarınca itici bir tip oluşuyor. Çoğu kadın böyle düşünür. Gerçi kadın için mi kas yapılıyor orayı bilmem. Niye yapılsın ki başka. Niyet kadına hoş görünmekse, otopark mafyası kası yapmayın derim 😂😂😂
Di mi yaa Otopark mafyası kası iyiymişş