reprimond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google fotograflarda klasörleri seçince bende cihazdaki klasörleri gösteriyor hocam
Bana cihazınızda yer açılsın mı diye sordu, Ben yer açsın diye evet demiştim. Cihazdaki tüm resimleri silmişti ama klasorlerin içi boş olarak duruyor.
Sıkıntı ben şimdi bu uygulamadan resimlerimi geri almak istiyorum, ama resimlerin klasorlerin içine yani aynı yere geri yüklenmesini istiyorum mümkün mü?

sosyaladres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google fotoğrağrafların mantığı zaten fotoğrafları klasörlemeden yedeklemektir. Telefonda ne varsa yedekler kullanım koşullarında yazmaktadır. Klasörlü yedeklemek için google driveye manuel elle klasör açıp tek tek yedeklemelisiniz.
Google drive olayı için sonradan uyandım, lakin bir kez Google Fotoğraflar uygulamasına fotoğrafları yuklemis olduk. Sıkıntım resimleri yeniden hangi klasorde ise yani eski yerlerine geri yuklemek. Resim adedi çok olduğu için şimdi hangi resim nerede bilemiyorum

Enez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllar oldu yandex disk kullanıyorum
Google drive a bir türlü ısınamadım
Disk i öneririm
yandex diskte de klasor seklinde yedekleme yapmıyor diye biliyorum. Ne olurdu sanki cihazın içinde nasılsa aynı klasor duzeninde alsa şu yedekleme uygulamaları? Sinir oldum...