Dostlar, cihazda biriken fotoğrafları aktarıp yer açmak ve telefona birşey olursa resimlere zeval gelmesin mantığı ile yıllardır kullanmadığım google fotoğraflar uygulamasını aktif hale getirip yedeklemeyi de seçtim.
Cihazdaki tüm fotoğrafları (Yaklaşık 3GB) yedekleyip "Cihazda Yer Aç"a tıkladım. Böylelikle cihazdaki resimleri sildi ve resimleri fotoğraflar uygulamasının içine aldı. Buraya kadar herşey normal..
Lakin biraz kullandıktan sonra bütün resimleri çorba ettiği için (Örneğin whatsapp resimleri ve normal kamera resimlerini birlikte gosteriyor, klasorleme olayı yok, cihazdaki tüm fotoğrafları tek ekranda görmek beni rahatsız etti) yeniden bütün resimleri cihaza yüklemek istiyorum.
- Ama şimdiki sıkıntı şu:
Cihazda "instagram, download, bluetooth, ScreenShot, Camera" gibi kategorilendirilmiş olan fotoğraf klasorlerim vardı. Ben hepsini yeniden aynı kategorilerin içine nasıl geri yüklerim? Çünkü artık hangi resim neredeydi bilemem, hepsini google fotoğraflara yüklemiş bulundum.
İşin kötü tarafı cihazda hangi klasorun içinde ne resim varsa hepsini almış, yani ben whatsapp ve camera klasorlerinin yedeğini almıştım klasorleri hadi kendim yükledim diyelim. Ama geri kalan hangi klasorde ne vardı hangi resim vardı şimdi bulmak imkansızlaştı.
Bu hususta nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?