Belki içinizde gülenleriniz olacak ama 20 yaşına kadar çok fazla saçlarım vardı ve kuaförde ara makası attırırdım ki biraz seyrek görünsün, stres ve sıkıntılardan ötürü baya yıprandım ve o arada saçlarım dökülüyordu. Şuan 33 yaşımdayım tek şampuan kullanıyorum dökülmüyor ama bazen farklı şampuanlar kullandığımda döküldüğünü görüyorum. Farklı dediğim de yine bilindik ve pahalı şampuanlar.
Evet işin komik tarafına geliyorum, yaklaşık olarak 5 yıldır saçlarımı DALİN çocuk şampuanı ile yıkarım saf katkısız olduğu için dökmüyor. Hatta kardeşimin de saçları gitmeye başlamıştı ve kendisi doktorlara gitti karışım falan vermişti ama içlerinden biri samimi konuşup demiş ki ektirmen gerekiyor, giden saçlarını geri getirmek çok zor kalanları da dökmemek istersen dalin ile yıka saf olduğu için iyi gelecektir demiş. Şuan oda ben de dalin kullanıyoruz ve saçlarımız dökülmüyor.
Bazen kızım “ Babacım şampuanımı bitirmişsin ama “ diye sitem ediyor ama 😊😊 evin reisi benim bittikçe alıyorum 😊😊
Size de geçmiş olsun tavsiyem elbet de ektirmek ama saçlarınızı dalin çocuk şampuanı ile yıkayın farkı göreceksiniz 1 haftaya
Bu guzel tecrubenden dolayı icten tebrik ederım ve ayriyetten bunda gülüncek bir sey oldugunu sanmiyorum ve bu bi hastalık gıbı bır sey ama bakalım doktor nedicek 😃
Hayır bide saç yuzunden moralim bozuluyor uzun zamandır görüşmedıgım arkadaslarım bile diyor olum sana ne olmuş 40 yaşinda gibi gosteriyon 😏
Oyuzden biraz eve kapanıgım ama spor yaparak motıve oluyorum yorumunuz için teşekkür ederim hayırli sabahlar .