aydoganweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet kbb doktoruna ameliyat olacağım. Dışarıdan görünmüyor ama görünüyor olsaydı bile çok umursamazdım benim niyetim nefes alabilmek. Bende kucuklugumden beri yaptırmadım korkumdan şimdi yaptırcam inşallah
Bana özelden doktorunuzun adını yazarsanız yaptığı tekniklere göre size daha detaylı bilgi verebilirim.

Eğer çok iyi bir cilt yapınız varsa ve çok açık tenli değilseniz duruma göre çok morarma ve şişlik yaşamazsınız. Sıcaktan uzak durmanız şart. Sıcak şişirecektir. Okyanus suyu verecek doktorunuz. Aksatmadan mutlaka günde 10-15 kere yapın. Bu içeriyi nemli tutacak ve tamponların(silikon) daha iyi ve kolay çıkmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda oluşacak kanamalarda kurumayı engelleyerek morarmanı engelleyecektir.

Burnunuzun üzerinde bant mutlaka olacaktır.İşe başladığınızda burun üstünde bant/alçı olması sorun yaratmayacaksa 3. 4. gün işe başlayabilirsiniz.Unutmayın hasta değilsiniz. Aynı gün ya da ertesi gün taburcu olduğunuzda normal hayata dönün. Eve gidip yatmayın. İnanın süreç sizin için daha kısa olacaktır.