Merhaba, facebook kullanmayı bırakalı yıllar oldu. Adsense onaylı bir blogum var kişisel (ariferhan.com) yazılar yazıp paylaşıyorum yavaş yavaş Adsense olaylarına girişmek istediğim içinde piyasada neler dönüp bittiğini öğrenmeye çalışıyorum. Bugün bir gruba girdim ve öyle rakamlar gördüm ki insanlar gerçekten bu Adsense ile iyi kazanıyorlar dedim. Forumda ukala, laubali insanlar olmadığı için Facebook gibi yorumlar yapılmıyor tabii ama Facebook'ta gruplara girerseniz rastlayabilirsiniz. "Gelirim şu kadar bakın da imrenin" gibi başlıklarla gelirlerini paylaşanlar olmuş insanlar da altında "taktik nedir, taktiği versen ne olur, biraz da yardımcı olsan" gibi şeyler yazmış... Ben de onay alalı 1 ay olduğu için 2.69 krş'luk gelirimle biraz da olsa iç çekerek baktım. Adsense ile daha önceden para kazanmadığım için pek sorun yaratmadı ilk Adsense deneyimim. İlerleyen süreçlerde yine adsense deneyimlerimi bu konu altında editleyebilirim.

Bu tarz hayata dair yaşadıklarımızı bu kategori altında paylaşıyorduk sanırım yanlış ise lütfen yargılamayın doğru kategoriyi söylerseniz kendim reportlamış olayım.

Asıl olayı yazmayı unutmuşum. İnsanlardan taktik istemek yerine yardımcı olabilecekleri kadarını istemek daha makul. Siz araştırmadan değil de "ya şunu gördüm bu nedir" diye soru sorarsanız yanıt alabilme oranınız daha da artıyor. Test edilmiştir.