Şimdi araç İstanbul anadolu yakasında. Model 2005 bmw 116i serisi. Darbe boya yok değişen sadece sol ön çamurluk. Adam ile telde baya konuştuk kendisi aradı zaten. Son oluru 50 bin dedi. Beğendiğim bir araç hayatımda ilk kez binmiştim ve çok memnun kaldım bu bmw ye Zaten diyarbakırdan dediğimde abi şimdi sana ne desem, buraya kadar gelebilir misin derken abi saolsun 5k düşürdü. Emsallerine göre hem diri (benzin sadece) hem de km olarak iyi sayılıyor 200 bin de
Bmw serilerinde benzin li araçlarda km çok götürüyor baya araştırmıştım. Yeter ki tüplü olmasın.

Şimdi adam her şeyine kefilim aksi bir şey çıkarsa uçak biletini 500 lira karşılarım dedi. İstediğin servise sok, bir sorunu olsa dahi fiyattan düşeriz dedi ama %99,9 yok dedi. Şimdi işin garibi ben, amatör kullanıcıyım yani adam akıllı şoförlüğüm yok. Yanımda birini götüreceğim abi veya dayı. Uçak ile gidersek, 300+300 600 lira. 2 saatte oradayız. Zaten satıcı bizi hava alanında alacak, her şey ok olursa aracı alıp geleceğiz.

Ancak aradaki mesafe 1500 km ve aracı alırken yağ bakımını da yaptırmak zorundayız gibi. Oradan buraya tahmini olarak benzin 1000 lira yakacak. Tahmini olarak yemek vb sorunlar dahilinde 2k yol parası gidecek. Parada sorun etmiyorum ancak 1500 km yi sorun ediyorum Allah göstermesin oradan buraya kadar 1,5 gün sürüyor araç ile bu beni düşündürüyor. Siz olsanız gider miydiniz. Veya siz olsanız ne yapardınız. 2005 yılı araçların mtvsi de düşük şuanda o yüzden de alıyorum