ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SAOLUN VAROLUN iyiki varsınız
BUGÜN HESAPLATTIM ŞAHİNE 5500TL MASRAF ÇIKTI MOTOR KULAKLARI KOPMUŞ ŞAHSEYE KADAR EGİLMİŞ..
PASSAT SAHİBİ ÇOK ARTİSLENDİ kayın babam tamirci gel yapalım sigorta delinmesin dediysekte yok ben yama yaptırmam o olmaz bu olmaz dedi Madem öyle al tutanak kardeşim imzaladım resimlerde var sigortacıyı cagırdım yaptı tutanagını al git kime yaptırıyorsan yaptır evet arkadan gelip vurdum haksızım ancak ben istermiyim vurmayı
1 tamponu 3500tl daha bir ton işcilik vs 5bin üzeride onda çıkar
VERDİM TUTANAGI DEF ETTİM İnsanlıktan nasip almamış
BU GÜN METRO FİRMASINI ARADIM DURUMU ANLATTIM SİVAS PLAKALI BU ARACIN SOFÖRLERİ kaza esnasında kılını kıpırdatmadı bir an önce aracı yaptırıp yola koyulma derdinde oracıkta yaralansam ölsem adamların umurunda degil birde ÜSTELİK kaza onların yüzünden oldu BEN İLERİDEN GELENE KADAR IŞIKLARI FARK ETMEDİM KOCA OTOBÜS KAPATMIŞ IŞIKLARI SAG TARAFTAKİ IŞIKLARDA AGAÇ VAR görünmüyor sol aynama baktım arkadan gelen var saga baktım boş sagdan girdim sola baktım bunlar arka sag tekerlek tamir ediyormus hemen yanında duran passata bindirdim YANİ BİR ANLIK DALGINLIK EVET ancak otobüs dunyayı gezmiş orada teker cıksa bile amenna olabilir 50mt de attsa reflektör ve 4 ler yansa amenna HADİ OLDU olan bir gelin gecmiş olsun diyin demezsenizde bir gelin bakın yaralandımı öldümü kaldımı İNSANLIKTAN NASİP ALMAMIŞ onun ekmegiyle OYNAYACAM erkeklik ettiler 2 sofor 2 muavin 2 de tamirci 6 kişi orda ben o şoktan çıkıp aldıgım darbe ile yol kenarına kendimi zor attım BUNLAR hayvandan beter nasibini almamış mahluklar
BU FİRMADA ÖÇOK İHMALLER OLUYORMUS NETTE ARAŞTIRDIMDA firma eskiden kaliteymiş şimdi beceriksiz soförler ile can taşıyorlar eger ben otobuse vursaydım ŞU AN YAŞAMIYORDUM allahtan son anda fark ettim.
BUNADA ŞÜKÜR HAKTAN GELDİK HAKKA GİDECEGİZ HA BUGÜN HA YARIN ONA Giden her yol güzeldir.
TEKRARDAN hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kalın sağlıcakla.
Sıkmayın canınızı çok stres yapmayın, çıkacağı varmış sadakanız olsun. Kaza yaptıkça daha çok dikkatli olmaya başlıyorsunuz, bir yanda da iyi tarafından bakmak gerek, sonuçta bu kaza da epey bir şey öğrenmiş oldunuz. Tecrübe.