Merhabalar birkaç gün önce bir konu açmıştım işin özü şu 16 yaşındayım eski kimliğim var fotoğraf yok yenileyemedim nüfus memuru ille anne baba dedi

Şimdi gelelim çok uğraştım neler yapabilirim diye ve çözümü buldum.
Hava alanı iç hatları aradım polise yönlendirmeleri i istedim ve dedim ki kimliğimde fotoğraf yok dedikleri yanıt gel hallederiz.

Tabi bunu uzun uğraşlar sonucunda yaptım İnternette araştırmalar yaptım ve kimliğini kaybedenlerin hava alanı polisinden gbt sorgulayarak uçuşta geçerli geçici Bi belge aldığını öğrendim bende sun express aradım ama böyle birşey olmadığını söylediler sonra geçerli belgelere baktım vukuatlı nüfüs kayıt örneği ni gördüm araştırdım bu belge aile tablosu gibi birşey ve e devletten çıkarılıyor benim e devlet şifrem yok almaya çalıştım bu kimliğe vermediler abimden istedim yarın o belgeyi de alacağım sonra kimliğime kendim fotoğraf yapıştırmaya bile düşündüm onun için fotoğraf çektim çıkarttım 2.5 a 4.5 tu sanırsam sonra saçma olacağını mühürsüz olacağını Bi nevi evrakta *********** olduğunu düşündüm

Sonra bir konu okudum bir platformda biri eşi ile beraber memleketine gitmiş ve eşi kimliğini unutmuş sunexpress aramışlar benim aldığım yanıtı almışlar daha sonra havaalanı İn numarasını istemişler ve bana gelen cevabı almışlar gidip 2 dakikada gbt sorgu yaparak uçuşmuşlar.

Bende ordan görüp havaalanı I aradım ve üstteki cevabı aldım. 6 Eylül sabahı uçağım var eğer uçarsan konuyu düzenleyeceğim benim gibi olanlar için çözüm gibi birşey olmuş olur.