i5 işlemcili bilgisayarım var. özellikle uzun süre video izledikten sonra kendi kendine reset atmaya başladı. Geçen yıl da oluyordu ama 1 kere yapıyordu sadece. Şimdi ise mesela 6 saat video izledikten sonra reset atıyor açıldıktan sonra tekrar video izlersem bi kaç dakika sonra reset atıyor. Normal web de dolaştığımda herhangi bir sorun yok.

Olay görüntüleyicisine baktığımda

CG6Service hizmeti şu hata nedeniyle başlatılamadı:
Hizmet, belirli aralıklarla yapılan başlama veya denetim isteğine yanıt vermedi.

CG6Service hizmetinin bağlanması beklenirken zaman aşımı (45000 milisaniye) oluştu.

Media disconnected on NIC /DEVICE/

Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.

Sanallaştırma tabanlı güvenlik etkinleştirme ilke denetlemesi 0 aşamasında Sanal Güvenli Mod (VSM) başlatılamadı. Hiper yönetici veya VSM bulunmuyor veya etkinleştirilmemiş olabilir. durumuyla başarısız oldu

Gibi hatalar ve uyarılar mevcut. İlginç bir sorunla karşı karşıyayım neden yapar böyle birşey