Merhaba new yorktan selam aslinda pek konu acmisligim yoktur henuz internet sektorunde domainlere yatirimla mesgulum elimde ciddi anlamda domainlerim mevcut surekli domain auctionlarini takip etmekteyim hepside ingilizce elimde birkac tane turkce domain var onlardan biriside uzmandoktorlar. Com digerleri ingilizce ve ayrica suanda cok saglam domainlerde acik artirmalarda onde gidiyorum ve bir tane de ulke domaini acik artirmada suan uzak ara ondeyim umarim o domainide alirim alamasakta saglik olsun yine domain sektorune devam sizlere de danisayim onerilere acigim

Audioheadphones. com - kulaklik domainidir google da ilk sirayi kesinlikle zorlayacaktir arastirma yapildi
Datingweb. Com -
Onlinedatingwebsite. com - arkadaslik sitesi dusunuyorum
Buildweb. Com estibot degeri belki dusuk gosterebilir lakin cok daha degerlidir
Newyorkcityphotos. Com

Elimdeki mevcut saglam domainlerden bir kaci ve simdilik burada paylasmak istemedigim muhtesem domainlerimde var ve mevcut devam etmekte olan acik artirmalarda kazanma ihtimalim yuksek olasilikli herneyse arkadaslar onerileriniz benim icin degerlidir lutfen siz olsaydiniz domainleri projelendirirmiydiniz tesekkurler bol kazanclar