ikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz yapmasınız ama çevrenizde birisi sırf siz bahsettiniz diye gidip alabilir.sonra da işler yolunda gitmeyince sizle kötü olur demek istediğim bu. Siz garanti falan vermezsiniz ama o öyle anlamaz bunu.

Sıkıntı da şöyle; gayrimenkul olaram avm'nin konumu gelecegi vs çok iyidir buna birşey diyemem demedim de zaten.
Demek istediğim şu; bir evin 10 tane hissedarı olsa bu evin kime kaça kiraya verileceğine kim karar verecek?
Var olan kiracı ile devam edilsin mi yeni kiracı mı bakılsın, apartmana yönetici kim seçilsin vs. Hepsi sorun.
Dikkat ederseniz siz gayrimenkul hissesi satılıyor deyince sorun olur dedim. Şirket kurulmuş onun hissesi satılıyor olsa orda pek çok yasal durum var hissedarı koruyan. Ama gayrimenkul olunca karar almak, alınmış kararları değiştirmek vs. Vs. Hepsi sıkıntılı işler .
Dediğiniz doğru hocam fakat onun da bir anlaşması veya yolu vardır diye düşünüyorum. Zaten para bağlayacak kişi de bu durumu araştırır. Anlatmak istediğim, kimse binlerce lira bağlamaz. Kimseye anlamadığım veya yapmadığım iş hakkında tavsiye vermem hocam Ben durum hakkında açık bir şekilde gerekli bilgileri verdim. İsteyenlere ilgili kişinin iletişim bilgilerini de verdim. Ciddi bir şekilde düşünenlerin AKLINA TAKILAN veya MERAK ETTİKLERİ bir durum var ise ilgili kişinin iletişim bilgilerini o kişiyelere de veririm Zaten konuyu açmamın asıl sebebi burada hisse satışı yapmak değil. Kaldı ki zaten yapamam Bu durumu yukarıda belirttim. Düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam.