İleriye dönük ne gibi sıkıntısı olabilir ki hocam. Bulunduğu konum bölgenin atar damarı. Ben de o bölgenin 4 dakikalık mesafesinde yaşıyorum. Avm deki mağazaların müşteri konusunda sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Tabi hiç AVM yönetmediğim için başka kriterleri varmıdır bilemem. Siz hangi anlamda sıkıntı diye düşündünüz anlayamadım. Avm lerin hisse satışları zaten bu tarz oluyormuş sanırım. Yani ya gayrimenkulden hisse olarak, ya da şirketten hisse olarak. Konumu boş yer olsa dediğiniz gibi riski olabilir ama. Konumu güzel ve bu civarda hiç Avm tarzı bir yer yok. Ben bunun ticaretini yapan birisi değilim, dostlarımı yönlendirme derken, kimseye zorla hisse satılmıyor elbette veya ben kimseye "Ben garanti veriyorum" demiyorum. "1 sene sonra milyon kazancaksın, paraya para demeyeceksin" diye bir durum olsa her parası olan, işten anlayanda, anlamayan da girer

Her şey hukuken ortada ve kaldı ki, bu işe giren kişi de nereye, nasıl ve neden yatırım yapacağı hakkında aklı başı yerinde olan bir kişidir

Düşünen kişi gider, görür, konuşur, konumun ve insan potansiyelinin durumuna bakar, iş durumuna bakar ve kendisi karar verir. Şahsen ben birisi tavsiye etti diye bir yere para bağlamam. Yoksa kumar oynamış olurum. Siz yaparmısınız, bilemem

Düşüncelerinizde özgürsünüz, tabiki de doğal olarak karşılıyorum.
Siz yapmasınız ama çevrenizde birisi sırf siz bahsettiniz diye gidip alabilir.sonra da işler yolunda gitmeyince sizle kötü olur demek istediğim bu. Siz garanti falan vermezsiniz ama o öyle anlamaz bunu.
Sıkıntı da şöyle; gayrimenkul olaram avm'nin konumu gelecegi vs çok iyidir buna birşey diyemem demedim de zaten.
Demek istediğim şu; bir evin 10 tane hissedarı olsa bu evin kime kaça kiraya verileceğine kim karar verecek?
Var olan kiracı ile devam edilsin mi yeni kiracı mı bakılsın, apartmana yönetici kim seçilsin vs. Hepsi sorun.
Dikkat ederseniz siz gayrimenkul hissesi satılıyor deyince sorun olur dedim. Şirket kurulmuş onun hissesi satılıyor olsa orda pek çok yasal durum var hissedarı koruyan. Ama gayrimenkul olunca karar almak, alınmış kararları değiştirmek vs. Vs. Hepsi sıkıntılı işler .