Ben dedicated kiralayacağım ama tam olarak istediğim özellikleri bulamıyorum. ixirhost ile görüştüm, hemen hemen istediğim gibi diyebiliriz ancak 12 core veriyor ve fiyat biraz yüksek geldi bana, başlangıç olarak bu kadar yüksek fiyat ödemek istemem, eğer önerdiğiniz daha uygun, dört dörtlük bir şirket varsa çalışalım en kısa zamanda..
İstediğim özellikler:
- performanslı 8 core
- en az 24 gb ram
- %99.9 uptime
-istanbul lokasyon
- en az 600 gb ssd hd
- 1 gbit paylaşımsız hat veya daha az.
- 8 adet kullanılabilir farklı Class IP
Sanallaştırma kesinlikle ve kesinlikle olmali ki alma amacım da bu zaten, yoksa bir işe yaramaz.
Bu dedicatedin içinde tam 8 adet birbirinden tamamen bağımsız kullanılabilir IP olmalı..
Bu IPlerle, sunucu içerisinde toplamda 8 adet VM kurmak istiyorum. Bu VMlerin her biri birbirinden tamamen bağımsız olmalı. Hyper V veya Esxi olabilir.
Ayrıca diğer IPler subnet mi olacak? Eğer öyleyse problem teşkil eder mi? Çünkü belirttiğim gibi; bu IPlerin hiçbir şekilde birbiriyle bağlantısı olmaması lazım, ben müşterilerime 7/24 Teamviewer ile bağlantı vereceğim ve bu sanal makineler her açıdan bağımsız olmalı, bu tespit edilememeli.
" ixirhost ile görüştüm, hemen hemen istediğim gibi diyebiliriz ancak 12 core veriyor ve
fiyat biraz yüksek geldi bana "
Merhaba, size satış ekibimizin yardımcı olamamasından ötürü üzgünüm, başka bir firmayla anlaştığınız için herhangi bir fiyat/teklif iletmem bu saatten sonra etik olmaz, fakat fiyat konusunda da açıklama yapmak istedim, zira bizim fiyatlarımız Tier III standartlarına göre ve bunun yanında altyapı kalitesi için yapılan yatırım, işletme giderleri, yerine koyma ve yenileme maliyetleri, olası riskler, ROI, vb. tüm detaylar hesaplanarak oluşuyor. Örneği tier III alanlar tier II 'ye göre %30-40 daha pahalı, yedekli elektrik %25 daha pahalı, 3 operatör yedekli erişim %50 daha pahalı.
fiyatlamayı doğru yapmak gerekli zira biz "çok kar edelim" mantığında değil, " sürdürebilirlik" şeklinde fiyatlıyoruz ve bu yüzden kiralık sunucu fiyatlarımız bir miktar diğer rakiplerimize göre pahalı kalıyor. Müşterilerimizin verilerini önemsiyoruz ve bu sebeple her detayı hesaplıyoruz, zorundayız, çünkü "veri" ile birlikte "güven" barındırıyoruz.
İyi çalışmalar.