cevap için teşekkürler. Peki Reseller Bayi paketleri vs nasıldır kullanan başka arkadaşlar var mı ? Özellikle maillerde sorun yaşıyoruz. Mailler karşı tarafa ulaşmıyor. Kurumsal firmaların freewallarına takılıyor
Merhaba,
etiketlenince gördüm, yoğunluğumuzdan ötürü çok fazla burada online olamıyorum, sorularınıza yanıt vereyim.
* Bayi paketlerimiz Raid10 veya Raid5 SSD altyapısındadır, linux cpanel, windows plesk panel ile sağlanmaktadır, radore tier III altyapısındayız, sunucu altyapısı, network ekipmanları mülkiyeti ve yönetimi firmamıza aittir. 2006 yılından bugüne istikrarlı olarak hosting sektöründeyiz, ağırlıklı kurumsal müşterilerimiz olduğundan burada pek konumuz olmamakta. Şirketimiz ISO kalite ve standardizasyon belgelerine sahiptir, ISO 9001 Kalite yönetim, ISO 27001 Bilgi güvenliği ve ISO 10002 Müşteri memnuniyet yönetimi gibi uluslararası kabul görmüş standartlarda hizmet üretmekteyiz.
* Mail konusunda ise
https://www.ixirhost.com/outbound-mail-gateway sayfamızda yer alan hizmet, tüm web hosting paketlerimizde default olarak sunulmaktadır ve bu sayede giden mailleriniz sorunsuz olarak karşı tarafa iletilmektedir, şikayet oranı %0,3 civarındadır, zira en hassasiyet gösterdiğimiz noktalardan birisi mail trafiğidir, huawei, turkcell, vodafone ve çözüm ortaklarıyla birlikte Türkiye'de ISO listesinde yer alan bir çok sanayi kuruluşuna da bu servisleri sunmaktayız.
* Fiyatlarımız, Türk Lirası cinsinden, genellikle ne ödeyeceğinizi her zaman bilirsiniz. Alan adınızı 3-4 gün yenilemeyi unuttuğunuzda "cezalı yenileme" gibi bir sistemimiz de yok, renewal-hold süresinde sitemizdeki yenileme fiyatından yenileyebilirsiniz ki, com/net için renewal-hold 20-21 gün arasındadır.
Gayemiz: stabil servisler, mutlu müşteriler ve "güven".