re_cox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taylan ın alacakları nedir ki Allah aşkına ? 3m euro dan fazla mıdır ? Erzurum'un beğenmeyip sözleşmesini feshedicek kadar kötü futbolcu mudur? Eğer o kadar kötüyse neden galatasaraya geliyor. Taylan' a 200-300 bin euro vericek hiç mi kulüp yok Süper ligte, 300k ya satıyorum dese 18 kulüp birden teklif eder. 3 aydır boşa para ödedi de son dakika mı aklına geldi Erzurumspor'un feshetmek ? Takip etmeden boşa konuşmam. Olanlarda birşey yok herşey çok mantıklı diyorsanız buyrun devam edin
3 milyon € ne alaka öncelikle. Futbolculara kafana göre değer biçip bu bedel ödenmedi diye yaygara mı çıkarıyorsun anlamadım?

Gayet açık. Oyuncu ayrılmak istediğini söylüyor. Gitmek istediği kulübü de söylüyor. Kalıp fayda sağlayamam önümü açın kolaylık sağlayın diyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400k € civarı alacağını bırakıp bonservisini alıyor. İkinci ligde oynayan topçuya 3-5 milyon € verileceğini falan mı sanıyorsunuz anlamadım. Kulüpte restini çekmiş şartlarımız bu diye olmuş işte. Zaten Göztepe, kulübe Galatasaray'dan daha fazla önermiş ama oyuncu Galatasaray'ı istiyorum demiş.

Hayır sanki dünyada ilk defa oluyor gibi yazmanız komik. Aynı şartlarda sözleşmesi devam eden Falcao'da bonservissiz geldi bir nevi fesih bu bir farkı yok. FFP'yi deşmek için serbest kaldı adam imza parası verdik bizde ona. O da kulübüne ödeyecek fesih için bu kadar.

Ha çok inceleme derdindeysen Başakşehir'in Mevlüt için Galatasaray'dan 500k € istemesi Fenerbahçe'ye beleşe vermesine bakabilirsin. Rizespor'un Vedat için Galatasaray'dan yüksek bedel isteyip Fenerbahçe'ye daha düşük bedele vermesi + başkanın ağzından kaçırdığı sponsorluk sözlerini inceleyin. Daha da incelemek istiyorsanız Başakşehir'in Arap kulübü Al Hilal'den Danijel Aleksic transferini inceleyin. Oyuncu temmuz ayında 3.8 milyona Al Hilal'e gidiyor transferin son günü beleşe Başakşehir'e gidiyor

Neyse anlayana sivrisinek saz anlamayana davul az demişler. İyi günler.