@divergentd
Merhaba Hocam tekrardan.
Benim siyaha karsı alerjim var. Ben herzaman açık tonlardan daha renkli tonlardan yanayım siteyi daha cezbedici oluyor diye düşünüyorum bu benim fikrim.
---
Çok görsel şeylere ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum
Bir sitede yazılan yazının sürekli görseller ile desteklenmesi hem google açısından hem kullancılar açısından her zaman daha cok sevilmiştir tercübe ile sabittir bunu yapmanızı her zaman tavsiye ederim.
-----
Sosyal medyaya ihtiyacım var mı emin değilim, sayfamı zaten kim takip edecek ki?
Tabiki ihtiyacınız var birilerin sizi takip etmesi degil olay yabancı kaynaklardan bakarsanız her sitenin ileride backlink destegini bir cogunu sosyal medya ile karsılamaktadır. pinstere twitter facebook instagram benim için olmazsa olmazdır.
-----
Bir de bu kelimelerin aranma hacimlerini vs. nereden öğrenebiliriz? Ben de yapmak isterim.
Bu tarz konularda her zaman aranma hacmi yüksek kelimeleri bulmak için önce kendi kelimemizi google yazarız ardından sayfanın en altında ilgili aramalar cıkar o kelimelerden yürüyerek daha yüksek hacimli kelimelere ulaşabilirsiniz. Bazen bazı konularda adwors planer kullanabilirsiniz ahrefs semrush gibi arama platformlarından bakabilirsiniz.
---------------
Birde yukardaki arkadaşın yazısını okudum kesinlikle haklı oldugunu düşünüyorum.
Tabiki türk arkadaşlar için faydalı bir platform her zaman destekliyoruz ama global çapta işler yapmak ingilizce yapıp yabancı müşteri pörffüyüde oluşturabilirsiniz.