Toplu olarak yanıt vereyim. Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
@pandoracreative;
Websitemde çok bir hit beklentim yok aslında, günlük 50-100 hit olsa mükemmel olur diye düşünüyorum. Zaten yapma sebebim de para kazanma gayesi değil, daha çok kendime portföy olarak kullanıp üzerinden müşteri çekmek istiyorum. Referanslar listem geniş ve insanlar yazdığım teknik makaleleri görürse işi almam için faydalı olacağı kanaatindeyim. Uzun ve görsel içeren makalelerim de mevcut. Zaten siteme schema entegrasyonu vs. yaptığımdan google aramalarında güzel gözüküyor. Onun da çekici olduğunu düşünüyorum. Tavsiye olarak kısa içeriklerimin yanına uzun içerik de girmem gerektiğini anlıyorum ve bunun için hem video hem resimli anlatım içeren makaleler yayınlayacağım.
Sitemi ingilizce yapmak istemiyorum, dediğim gibi buradan reklam ile bir para kazanma gayem yok. Maksat müşteri toplamak, vizyonlu bir site oluşturmak. Ayrıca Türkiye'de developer camiasının da Türkçe bilgiye erişebilmesini istiyorum. Ancak ilerleyen zamanlarda
dogukan.dev/en adı altında bir dizin oluşturup oradan da ilerleyebilirim.
@hyllet;
Merhaba, site tasarımındaki eksik nedir onu anlayamadım? Dizayn forumdan,internetten okuduğum ve derlediğimbilgiler ile oluşturduğum bir dizayndır. Schema entegrasyonu mevcut, kontrast oranı düzgün, yazılar okunaklı ve belirgin, kolay kullanımlı bir dizayn yapmaya çalıştım. Çok görsel şeylere ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Daha geniş açarsanız iyileştirmeler yapmak tabii isterim.
Sosyal medyaya ihtiyacım var mı emin değilim, sayfamı zaten kim takip edecek ki? Katkısı nedir anlayamadım. Bir de bu kelimelerin aranma hacimlerini vs. nereden öğrenebiliriz? Ben de yapmak isterim.
@Dursun05;
Site zaten blog olarak yeni, yoksa 10 yıllık sitemden 301 yönlendirmesiyle geçtim bu domaine. Zaten DA ve PA değerleri de geçiş yaptı. Sadece içerik eksiği var onu da zamanla oluşturuyorum zaten.
@Malikcan;
İmlemeleri vs. nereden yapabilirim bilmiyorum, bloglama işine vs. 5-6 senedir uzağım.
@cagataysahin;
Daha detaylı bahsedebilir misiniz?
@akin_erdik;
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...