ikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım hocam. Amacım kimseyi etklilemek vs. değil. ama şahsi fikrim o iş çok sıkıntılara gebe ileriye dönük olarak. Benden söylemesi. yani bilgi olarak sağda solda paylaşın ama methedip de eşinizi dostunuzu sokmayın. aranız bozulur. kendi kararlarını kendileri versin.
İleriye dönük ne gibi sıkıntısı olabilir ki hocam. Bulunduğu konum bölgenin atar damarı. Ben de o bölgenin 4 dakikalık mesafesinde yaşıyorum. Avm deki mağazaların müşteri konusunda sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Tabi hiç AVM yönetmediğim için başka kriterleri varmıdır bilemem. Siz hangi anlamda sıkıntı diye düşündünüz anlayamadım. Avm lerin hisse satışları zaten bu tarz oluyormuş sanırım. Yani ya gayrimenkulden hisse olarak, ya da şirketten hisse olarak. Konumu boş yer olsa dediğiniz gibi riski olabilir ama. Konumu güzel ve bu civarda hiç Avm tarzı bir yer yok. Ben bunun ticaretini yapan birisi değilim, dostlarımı yönlendirme derken, kimseye zorla hisse satılmıyor elbette veya ben kimseye "Ben garanti veriyorum" demiyorum. "1 sene sonra milyon kazancaksın, paraya para demeyeceksin" diye bir durum olsa her parası olan, işten anlayanda, anlamayan da girer Her şey hukuken ortada ve kaldı ki, bu işe giren kişi de nereye, nasıl ve neden yatırım yapacağı hakkında aklı başı yerinde olan bir kişidir Düşünen kişi gider, görür, konuşur, konumun ve insan potansiyelinin durumuna bakar, iş durumuna bakar ve kendisi karar verir. Şahsen ben birisi tavsiye etti diye bir yere para bağlamam. Yoksa kumar oynamış olurum. Siz yaparmısınız, bilemem Düşüncelerinizde özgürsünüz, tabiki de doğal olarak karşılıyorum.