Hocam benim hala cildimde aşırı bir yağlanma var henüz geçmedi.Tabi bu kişiden kişiye değişir. Yalnız şöyle bir durum var 3.gün işe dönecek kadar iyi hissetmemiştim ben kendimi.Tabi bu da kişiden kişiye değişir. Doktorun sözünden çıkmayın bir de hocam. Aman diyim başkasının sözünü dinleyip bir ilaç felan almayın.
İnşallah bende hemen geçer hocam.. Doktorun sözünden çıkmam hocam kesinlikle, şehir efsaneleri ile hayatımızda sorun yaşamaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten özel sektör çalışanıyım. Bu işsizlikte sorun yaşamakta istemiyorum.
3 gün biraz fazla iyimser geldi bana. Tamponların kolay çıkması için tavsiye edeceklerini aksatmadan yap. O tamponlar çıkıp ilk nefes aldığında hissedeceğin duygu çok garip. İlk defa nefes alıyorum sanmıştım ben.
3 günde işe gidecek hale gelirsin dedi hocam. İnşallah yalan konuşmamıştır çünkü iş yerine o şekilde bilgi verdim. Tavsiyenizi uygulayacağım hocam. Yeniden düzgün bir şekilde nefes almak güzel bir şey sanırım. Ayrıca baş ağrıları falan da azalıyormuş.