bi sıkıntı olmaz dostum rahat ol genel anestezi altında yapılan ortalama 45 dk süren bi operasyon uyandıgında burun tamponların olacak yani yine burnundan nefes alamicaksin o süreçte 2-3 gün tamponların duruyor sonra onu aliyorlar o zaman rahatliyorsun burda önemli olan ameliyattan uyandıktan sonra coğu hasta istemsizce burnundaki tamponları sökmeye calişiyor çünkü nefes alamiyorum hissine kapiliyorlar sen kendini odaklarsan uyanınca burnumdan nefes alamicam ağzımdan nefes alip vermeliyim vs diye rahat geçer o süreçte
Şuanda burnumdan hali hazırda çok fazla nefes alamıyorum. Ağızdan nefes alıp veriyorum. bu ameliyatı olacağım dönemde 1 gün ücretli izinde, 2 günde hafta sonu tatilinde olacağım 3 günde sanırım toparlarım diye düşünüyorum. Dediğiniz tavsiyeyi uygulamaya çalışacağım.
15 gün evvel oldum hocam. Ağrı sızı hiçbir şey hissetmedim bugüne kadar. Yalnız ilk 3 4 gün zor geçiyor. Burnunda tampon olduğu ve yara olduğu için sürekli ağzından nefes alıyorsun. Boğazların kuruyor geceleri saatte bir uyandırıyor. Cildin aşırı yağlanıyor. Eğer şanslıysan şişin az olur. Mutlaka ama mutlaka buz uygula. Hatta buzu elinden düşürme. İlk 3 gün buzu kesme. 4.gün bir fayda etmiyor. Sormak istediğin soru varsa pm ile sorabilirsin
Geçmiş olsun hocam size de şuanda herhangi bir problem yoktur umarım. 3 gün boyunca evde olacağımdan bu süreci hızlı ve ağrısız atlatırım inşallah. Su içmek lazım boğaz kuruluğu için sanırım. Aşırı yağlanan cilt sonra düzeliyor mu ? Buz tedavisine önem vereceğim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sorun olursa yine de PM ile iletişime geçeceğim.