Bahsettiğiniz firmalar arasında aslında en iyi seçenek Turk.net gibi duruyor. Sorunla ilgili DonanımHaber üzerinde yetkilisi bulunuyor onunla görüştünüz mü? Genelde o çözüyor yaşanan problemleri. Ama artık iptal ettiğinize göre seçim size kalmış, ikisinin de pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Bende geçenlerde araştırdım pek bir fark göremedim. Netspeed Facebook üzerinden 1-2 soru sordum 30 dakikada geri döndüler o detay dikkatimi çekti tek.

kadirbilici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uydunet 100mbsp en güzeli bu..
Bence Superonline 100 Mbps daha güzel Gerçi benim binada hepsi var seç beğen al, binaya özel paketler sunuyorlar internet ya da başka yerde görülmeyecek fiyatlar fena rekabet var ama binada yer alan 17 dairenin 15'i Superonline da şu an için. Diğerleri kağıt bırakıp gidiyor Superonline tek tek zillere basıyor ayda 1 kere sorun olup olmadığını sormaya geliyorlar (arama yerine direk ziyaret ediyorlar ) Yeni kampanyaları duyuruyor, mevcut paketten daha uygun teklif varsa değiştiriyor gelen elemanlar hemen. Gerçi benim paketin üstüne paket ayarlayamadılar ama olsun 69,90 - 50 Mbps + TV+ Aile Paketi (Ev+Web+Mobil) bedavaya takılıyorum gibi bir şey Normalde 200 TL civarı tutuyor bu paket, aralıkta bitiyordu sözleşmem aradım yenileme tarihi gelince belirtirseniz 1 yıl daha uzatalım dediler Destek konusunda rakip tanımam Superonline ekibine, arayıp arıza kaydı oluşturduğumda 1 saat içinde müdahale ekibi arıyor müsait misiniz diye sorup evet dersem kapının önünde bekliyorlarmış gibi 2 dk içinde zile basıyorlar. Değilim dersem saat vermemi istiyor o saat ve dakikada zile basıyorlar fenalar.