Merhaba arkadaşlar ,
Benzerinin çok fazla olmadığı(ben sadece 1 tane gördüm) uzun süreli oynattırabilecek(metro,otobüs,tuvalette vakit öldürmeye odaklı) tap and swipe oyunumu satışa sunmaya karar verdim.
Senaryo
Oyunda bir ülkenin Başkanısınız ve ülkeyi yönetiyorsunuz. Size gelen sorun,teklif,öneri vb. şeyleri olumlu veya olumsuz(sağa veya sola kaydırarak) cevaplayarak "işçi,köylü,dindar,kapitalistlerin" nabzını tutup halkı mutlu etmeye çalışıyorsunuz.Eğer herhangi bir sınıf çok mutlu olursa örnek "işçi" sınıfı sosyalist devrim yapabilirler. Eğer işçi sınıfı çok mutsuz olursa sizi asıp komünist bir yapıya geçebilirler. Oyun sonsuzluk üzerine kurulu herhangi bir bitme durumu söz konusu değil. Sadece halk çok mutlu veya çok mutsuz olurlarsa size darbe , devrim yapabilir veya kapitalistler yatırımlarını çekebilir.
OYUN ÖZELLİKLERİ
Halk çok mutsuzuluğa düştüğünde ödüllü reklam izleyerek mutluluğu arttırma veya azaltma seçenekleri çıkar.
Geliştiriciye destek olmak ister misin ? adlı kartımızdada ödüllü reklam izletebiliriz.
Her 15-20 çevirmede bir geçiş reklamı çıkar(isteğinize bağlı olarak değiştirebilirim.
Banner reklamı mevcut.
75 ADET kendi yazdığım kart mevcut.
İstediğiniz şekilde düzenleyebilir , ekleme yapabilir veya farklı dillerde çıkartabilirsiniz.
Senaryo istediğiniz şekilde düzenlenebilir. (Uzaylı istilası,deprem sonrası yaşam vsvs)
Otomatik kaydetme mevcut.
Nasıl Oynanır sayfası mevcut.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
OYUN FİYATLANDIRMASI
SİPARİŞ FİYATI : 1350 TL (ANDROID+RESKIN+YENI HİKAYE)
SİPARİŞ FİYATI : 1350 TL (IOS+RESKIN+YENI HİKAYE)
EKSTRA ÖZELLİKLER
İNGİLİZCE HİKAYE + 300 TL
Kalan satış 3/5 android kalan satış 4/5 ios
SATIŞ TOPLAM ANDROID 5 KİŞİ, IOS 5 KİŞİ OLARAK TOPLAM 10 KİŞİYE YAPILACAKTIR.
HİKAYE DOSYASINI SİZE ATABİLİRİM. İSTEDİĞİNİZ GİBİ DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ HİÇ PROBLEM DEĞİL. AYNI ŞEKİLDE OYUNA İSTEDİĞİNİZ KADAR DİL EKLEYEBİLİRSİNİZ.
Hızlı iletişim için WHATSAPP : 05399218965 ulaşabilirsiniz.