elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BUNU YAZDIM ONLARA
BUGUN SAAT 22:00 CİVARI FİRMANIZA AIT METRO ARMALI 58 PLAKALI ARACINIZIN GAZİANTEP HAVAALANI YOLUNDA IŞIKLARDA ARIZA YAPMIŞ ne bir REFLEKTÖR NE BİR UYARI IKAZ HEMDE TAM IŞIKLARDA KOCA OTOBUS IŞIKLARI KAPATMIŞ BENDE ARKADAN GELİYORDUM BIR ANDA ARACIN DURMUŞ OLDUGUNU FARK ETTIM DIGER ŞERİDE GECTİM HEMEN YANINDA IŞIKLARDA BEKLEYEN BAŞKA BİR ARACA ARKADAN BİNDİRDİM durdup ettik yere 7 8 bin masrafım oldu arac emanetti ALLAH SİZİN COCUGUNUZDAN ÇIKARSIN O PARAYI böylesi hanzo insanlara arac veriyorsunuz ONLARIN EŞŞEK SÜREMEYECEGİNİ bile bile alıyorsunuz veriyorsunuz BU beyinsizlere birde sorunca 4 5 kişi üstüme yürüyor ARACIN ARKA SAG TEKERİNDE BİR ARIZA YAPIYORLARDI USTA GELMİŞ toplanmışlar başlarına umurunda deiller gelip bir gecmiş olsun bile demediler baktılar işlerine HAKLARI 1ER kurşun ama coluk cocugum ortada kalır die karışmadım AMA BİLESİNİZ ARTIK ELİMDEN GELDİKCE HER YERE YAZACAM FİRMANIZIN ihmallerden KAC İNSANIN DAHA BAŞINA BELA OLACAK DAHA KAC KİŞİ böyle magdur olacak VİDEODA CEKTIM PAYLAŞICAM tum sosyal medyada adım ozan bektaş doğan bakın 2 milyonluk sayfada paylaşıcam BU KAZADIR AMA İHMALLİ KAZADIR ÜSTELİK COKTA DUYASIZLAR insan kaza yapanın yanına gelir bir bakar yaralı varmı yokmu bunlar sanki hiç birşey yok gibi işlerine baktılar KAZADAN SONRA 2 TANE SU BIDONU CIKARDILAR ARACIN 10MT ILERISINE KOYDULAR MADEM ARIZA VAR CEKIN SAGA KENARA YADA ATIN 40MT DEN REFLEKTÇR KOCA FİRMA OLMUSSUNUZ ARACINIZDA REFLEKTÖR YOK BU INSANLAR SİZE GUVENIP CANINI EMANET ediyor OTOBUSE VURSAM BEN ÖLECEKTİM allah BELANIZI VERSİN sizinde FİRMANIZINDA BAKIN tc vs ekledim gidip mahkemeye verin ŞEFESİZ ŞEREF YOKSULLARI önce firmanızın EKSİKLERİNİ TAMAMLAYIN SONRA ADAM gibi bilgili SOFÖRLER TUTUN ve mafyacılık yapan car cakala arac emanet etmeyin ŞİMDİ OKUYUN gidin verin mahkemeye vermezsenizde HEPİNİZİN ALLAH BELASINI VERSİN. inşallah cakal sürüleri.

AYNEN iletilen MESAJIM BU

çok tehditkar yazmışsınız hocam aman dikkat