Merhaba hocam öncelikle tasarımınızı biraz daha iyleştirmeniz lazım.
İçerik yetersizligi gördüm sitenizde Yazılarınızda biraz daha görsel ve daha acıklayıcı olun
Seo link demek degildir dogru kelimede dogru makaleyi yazmaktır. Mesala size örnek vericek olursam siteniz için biraz araştırma yaptım.
linux web server kurulumu
LAMP Server Kurulumu
centos 7 php 7 kurulumu
lamp server
lamp server nedir Bu tarz araması yüksek insanlar aradıgı kelimeleri dogru seçip analiz edip o konularda detaylı bol görsel mümkünse videolu cekimlerle hit alabilirsiniz.
Örnek vermek gerekirse.
MySQL "Specified key was too long" Hatası Bu kelimde 15k aranma hacmi var.Yani bu yazıda 1 1 de olmak size yılda cok az bir hit getirir ama dogru kelime dogru seyi seçerseniz. örnekliyorum.
mysql port hatası 3.4m aranması
localhost mysql bağlantı hatası 2.4m
mysql error nedir 177m
mysql syntax hatası 1.5m
mysql bağlantı hatası 37m
Yani dogru seçimler ve güzel anlatıp ile iyi hitler alabilirsiniz. Kafanızdaki hit hedefine göre kelime odaklı calısmanızda fayda var.
Ayrıcı Sosyal Medya hesapları açın siteniz adına Gerekli paylaşımları orda etkileşime sokun .
3 4 ay gibi bir süre sonra ufaktan yorum backlink çöp olmaydan edu gov haber siteleri .aktif kullanın profillerden backlink Video çekip vimeo youtbe dailymont ve benzeri platforlardan dogal backlinkler oluşturup insanlar hatıralarında sürekli yer edinebilirsiniz.