Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım geçen seneye kadar kendi ad soyadı ile hizmet veriyordu ve Google Mapste bu isimle onaylı olarak yer alıyordu. Sonra markalaşma sürecine geçti. Yeni markası ile baştan aşağı kurumsal kimliğini değiştirdi. Tabi Google Maps girişi de yapılarak onaylandı. 4 ay önce Google İşletme girişini mükerrer giriş sebebiyle askıya aldı. Biz de eski ad soyad olan işletmeyi silerek itiraz ettik ve geçen ay yeni girişimiz aktif edildi.
Ancak arkadaşım şimdi şunu söylüyor: Bazı müşterileri hem Google Maps üzerinde hem de Google aramalarda işletme kaydını bulamıyorlar ve bu sebeple yol tarifi alamıyorlar. Kendisi de bir iki farklı cihazdan test etmiş, birinde bulunurken diğerinde hiçbir şekilde bulunamamış.
Ben de farklı cihazlardan ve gizli sekmeler üzerinden testler aldım ve sorun görünmüyor. Sizden rican aşağıdaki kelimeyi Google Mapste aratarak, ekran görüntüsünü konu altına yükleyebilir misiniz? Sorunun varlığından emin olmak istiyorum. Görüşleriniz ve tecrübelerinizi de dinlemek isterim.
Aranacak Kelime:
Çok teşekkür ederim.