onursultansu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne alakası var hocam 1000 tane kanal varsa 10 tanesinin para kazanması kapanıyor onun da sebebi twitchten video almaları değil youtube kurallarına uymamaları çok sığ bir yorum yapıyorsunuz çalıntı içerik çalıntı içerik çalıntı içerik diyerek benim sorduğum soru böyle değil o yüzden pek yorum yapmanıza gerek yok bu konuda futbol maçlarının özetlerini yayınlayan herkes çalıntı içerik mi yapıyor başkasının yayınını alıyor siz niye bu kadar triggerlandınız anlayamadım benim sorum çalıntı içerik yapıyor muyum yapmıyor muyum değil neden önerilenlere çıkmıyorum benim anladığım tek konu var sizin bu konuda bir fikriniz olmadığı anlamadığım çok şey var onları da size sormam iyi günler
Arkadaşım, bi sakin ol önce. Sen bu işe yeni girişmişsin eyvallah. Yenisin diye seni ezecek değilim. Ancak ben burada tecrübeli biri olarak, bu işten para kazanan biri olarak bu yorumu yapmaktayım. Trigger falan ned ya Çocukça konuşmalara gerek yok. Amacım burada yardımcı olmak.

Neyse gelelim kafandaki soru işaretlerine :

- Neden önerilene girmiyorsun : Sence youtube çalıntı malzemeyle iş yapanı önerir mi? Ya da önermeyi tercih eder mi? Azıcık da olsa mantıklı düşünürsen sorunun cevabını kolayca verebilirsin. Ben bu yüzden üztüne basa basa "çalıntı çalıntı çalıntı" diyorum. Çalmayın kardeşim. Özgün olun. Özgün ol ki youtube seni önersin. Demi?

Bu arada, klasik bi laf ettin. "1000 lerce kanal var onlar da çalıyor niye bi şey olmuyor". Nerden biliyorsun olmadığını. O kanalların para kazanması açık mı? Telif yiyorlar mı? Ya da izin alıp içerik mi paylaşıyorlar. Bunları bilmeyip "onloro neden bi şoy olmuyor" demen çok saçma oluyor.

Bak aşağıdaki pk kurbanı arkadaşın videosunu izle. Adamın kanalı PUBG compilation üzerineydi. Ve sağlam para kazandı. Tabi youtube artık buna müsade etmiyor. "Sen çalarsan ben de para kazandırmam" diyor. İzle videoyu anlarsın Ama izle. Adam para kazanmasının neden kapatıldığını falan açıklıyor. Kanalı da incele. Seninle aynı konsepti yürütmeye çalışan biri. Tamam arkadaşım?

https://www.youtube.com/watch?v=Gk1-...ature=youtu.be