se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerden aldığın önemli değil. Hırsız evden eşya çaldığında da hırsızdır, manavdan çaldığında da hırsızdır.

Yani sen ister youtubedan al, ister twitchten, ister laylaytube'dan al, o malzeme sana ait olmadığı için çalıntıdır. Ben sana izlenmezsin demiyorum. İzlenirsin. Hatta youtube'da şu an en zahmetsiz iş sağdan soldan videolar toplayıp compilation yapmaktır.

Ancaaak bu işten artık para kazanamazsın. Çünkü çalıntı malzemelerle iş yapan kanalların para kazanmaları devre dışı bırakılmakta. Yani bu işten para kazanman mümkün değil. Çünkü içeriklerin özgün değil. Youtube politikasına aykırı hareket etmiş oluyorsun.

Şimdi anlamışsındır umarım. Anlamadığın bi yer varsa yine sorabilirsin. Cevaplarım.
ne alakası var hocam 1000 tane kanal varsa 10 tanesinin para kazanması kapanıyor onun da sebebi twitchten video almaları değil youtube kurallarına uymamaları çok sığ bir yorum yapıyorsunuz çalıntı içerik çalıntı içerik çalıntı içerik diyerek benim sorduğum soru böyle değil o yüzden pek yorum yapmanıza gerek yok bu konuda futbol maçlarının özetlerini yayınlayan herkes çalıntı içerik mi yapıyor başkasının yayınını alıyor siz niye bu kadar triggerlandınız anlayamadım benim sorum çalıntı içerik yapıyor muyum yapmıyor muyum değil neden önerilenlere çıkmıyorum benim anladığım tek konu var sizin bu konuda bir fikriniz olmadığı anlamadığım çok şey var onları da size sormam iyi günler