Hepimiz bir şekilde ekmeğimizin peşindeyiz bazılarımız sadece nette çalışıyor bazılarımız ise benim gibi hem yüz yüze hem nette çalışıyor.. Ben her ne kadar yüz yüze de çalışıyor olsam bile işin doğrusu genelde hep müşteri bir şekilde tanış vs beni bulur ancak o şekilde görüşmeye giderdim. Yani bugüne kadar işin pazarlama tarafına hiç girmedim.. Müşteri bulmak telefon açıp randevu almak, gerekli tanıtım ve bilgilendirmeyi yapmak vs vs.. hiçbir zaman benim işim olmadı.. Ancak içinde bulunduğumuz dönemde artık müşteri bekleyen ac kalıyor Hali ile bende hiç işim olmayan pazarlamaya dalmış bulunuyorum fakat durum çok acayip.. Kendime ilk hedef olarak dış ticaret firmalarını seçtim web sitesi olmayanları özellikle fakat kime telefon açsam web sitesine ihtiyaç duymuyoruz diyor.. Nasıl ihtiyacı olmaz dış ticaret firmasının web sitesine ya Hepsinin ingilizce bilmediğine adım kadar eminim

Ne diyelim hepimize kolay gelsin cidden durum görüldüğünden daha vahim belli ki. Bu vesile ile pazarlamacı arkadaşlara da selam olsun cidden meğer ne zor bir iş yapıyorlarmış..