Hocam ankaradayiz takas dusunurse tanidiginiz....
Istanbul Avrupa Yakasinda 2 Kati Luks Resturant 3.kati Kina toplanti salonu 4. Kati Dugun Salonu bodrumkati mezbaha,depo vs olan konumu e-5 uzerinde metrobus duragi dibinde olan is yerini resturant isinden anlayan biri ile takas yapmak istiyoruz...(gelirli site bile olur)
Bu Resturant isi bilen insan isi... Butun duzen kurulu, butun personel hazir ve devam ediyor...
Yer Kira...Kontratta hic bir sikinti bulunmamaktadir...
Resturantin demirbasina ve duzenine yaklasik 1.300.000-TL harcanmistir... Fazlasi var(+500.000) eksigi yok...
Gelirli site ile takas yapmak istiyoruz ancak sizin teklifinizde cok cazib geldi...
Geri kalan tum ayrintilar ilgilenirse arkadasiniz bizim yeri gormesi ve bize avm konumu gostermesinden sonra konusulur...
Hocam arkadaş ile iletişime geçtim, restorant konusunda kendisinin de pasif kalacağını belirtti. Teklifiniz için teşekkür etti. Başka türlü yatırım planınız var ise numarasını ileteyim, irtibata geçebilirsiniz.
Merhaba,
Anladığım kadarıyla, Kabası ve incesi biten avm nin dekorasyon işleri yapılıyor, kiralama içinde firmalarla görüşülmeye başlanmış.
Arkadaşınız bu aşamada AVM den hisse satışı mı yapacak, Doğrumudur?
-Hisse satışından kastınız nedir? m2 cinsinden mi verecek yoksa kiralanan mağazalardan mı hisse verecek.
-Vereceği hisse, Tapudan mı olacak? yoksa müstakil veya kat mülkiyetli mi?
-Avm nin konumu, mağaza sayısı, şehir merkezine uzaklığı nedir?
-Boş dükkanlardan, kiracı gelene aidat alacak mı?
Yukarıdakilerle beraber bir kaç sorumuz daha var, İsterseniz telefon numaramı bırakayım bir görüşme organizasyonu yaparız hemde yerinde görmüş oluruz.
İlave olarak yukarıda sorduğum bir kaç soruya buradan cevap verirseniz bu işe talipli çıkar.
Merhabalar hocam. İlgili kişinin telefon numarasını size özelden yazıyorum. Yukarıdaki sorularınıza konuda cevap verdim hocam. Gerekli ayrıntılı detayları kendisiyle konuşursunuz. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Hocam avm'den gayrimenkul olarak mı hisse satıyor yoksa AVM şirketi kurdu bunun hissesini mi satıyor?
Eğer ikincisi ise diyelim ki söz konusu avm nin sahibi olan falanca A.Ş nin hissesini satıyorsa ortak sayısını 250 nin altında tutması gerekir. Aksi halde Sermaye Piyasası mevzuatına göre hareket etmesi gerekir. Ceza bile alabilir.
Reklam konusunda ise hisse net diye bi hisse forumu var. Orda ciddi yatırımcılar var. Orda konu açılabilir ( tabi o forum buna ne kadar izin verir bilmiyorum.
Merhabalar hocam. Hisseleri 1.000 e bölmüşler ve gayrimunkul olarak tapudan satış yapılacak. Hissenet ile iletişime geçelim hocam. Şansımızı deneriz, belki reklam verirler. İlginiz için teşekkür ederim.