Bunu sizin demeniz ne kadar da ilginç. Yardım istediğim pmi yanıtlamadınız bile
Dalga mı geçiyorsunuz benimle? Size yardım etmek zorunda mıyım? Benimde işim, gücüm var.
Mesaja bak:
"Merhaba hocam php instagram hesap açıcı bot bulup özelleştirdim fakat proxylere bağlanmada tam performans alamıyorum. Örn: ipv6 proxy var elimde bot ile hesap açmayı denediğimde açmıyor ama elle açmayı denediğimde açılıyor."
Bunu ciddeye alıp cevap vermemi mi bekliyorsunuz? "
php instagram hesap açıcı bot bulup özelleştirdim" sizce piyasa böyle iken sizin bulduğunuz bir w*rez yazılımın adam gibi çalışma ihtimali kaç?
Botu bulayım, 1-2 değişiklik yapayım, birinden yardım alayım, eee sonra? Cidden ne yapacağınızı kendinize sorup içtenlikle kendinize cevap verin.
Yıl olmuş 2019 daha instagram güncellemelerini bilmiyor, ipv6 proxy ile bot hesap açmaya çalışıyor. Piyasada tek zeki sensin zaten o yüzden takipçi fiyatları 20TL'ye çıktı.
Daha 4 aylık üyesin burada ücretsiz paylaştığım scriptleri, yardım ettiğim kişileri listelesem ettiğiniz laftan
utanır bir daha bilgisayarı açmazsınız.
Para kazanmak için değilde yardımlaşma için açtığım (ticaretin olmayan) forumumu dün gece taşıyıp devam ettirsem mi yoksa (senin gibiler yüzünden) kapatsam mı diye düşünüyordum ve kapatma kararı aldım.
Bundan sonra kimseye yardım etmem, ücretsiz yazılım yapıp paylaşmam. Sorunun mu var? Öde parasını bakalım..
İnsanların bazı şeyleri hak etmediğini hatırlattığın için teşekkürler. Not : Bak ne güzel https://bit.ly/2lFtgAz bu konumu falan beğenmişsin 
Mesajlarına baktım 1 kişiye bile yardım etmemiş, bilgi vermemişsin. Burada bana yardım etmiyor(lar) diye ağlamaya hakkın yok.