Merhabalar,
Bugün Marmaray Söğütlüçeşme durağında telefonumu son kez kullanıp cebime koydum, o sırada şarjım bitmişti. Marmaray Süreyyapaşa istasyonunda trenden indim ve taksiye binip evime geldim. Eve geldiğimde telefonumu şarja takmaya yeltendim ancak telefonum yoktu.
Telefonum Marmaray'da cebimden düşmüş olabilir, 153 ve TCDD'yi aradım yardımcı olmadılar.
İstasyondan çıkarken biriyle çarpıştım ama her gün yaşanan bir olay olduğu için o sırada cebimi kontrol etme ihtiyacı duymadım. O sırada kişi telefonu cebimden almış olabilir.
Takside düşmüş olabilir, taksinin ne plakası ne de taksi durağını bilmiyorum, taksiciyle kurduğumuz kısa süreli diyalogda Taksim tarafında bir durağa bağlı olmadan çalıştığını öğrendim zaten bu taraflara hakim değildi.
Telefonum cepkask sigortasına sahip, çalıntı durumunda 24 saat içerisinde polise ifade verdiğim taktirde zararı karşılayabilecekleri yazıyordu sözleşmede ama ortada ne net bir çalıntı durumu söz konusu ne de net bir şekilde cebimden düşmüş olma durumu. İşin özü şu an ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok, tüm yazışmalarım, müşterilerimin numaraları, sınavlarımla ilgili tüm notlarım telefonumda. Elimde sadece fatura ve imei numarası var. Telefon zaten kapalı + pin kodu koruması var. Fikirlerinize ihtiyacım var. teşekkür ediyorum.