Superonline ve türk telekomun müşteri temsilcilerini arayıp günlerce internetim olmadığını bilirim..Yok ekip gelip bakacak, yok ekip geldi sorun yok ama internetim evde yok gibi bir sürü sorunla 5 sene karşı karşıya kaldım..
Demem o ki ticket ile telefon arasınaki tek fark biri sesli diğeri yazarak olması.
21. yy da her şey ticket ile oluyor artık.. telefon ile gereksiz konuşmalar, maliyetler.. 20. yy da telefon ileydi her şey. digital ocean, amazon, azure, hepsiburada, gittigidiyor...vs her şirket bunu uygulayacak. Yakın zamanda diğer firmalarda buraya kayacak..
Çünkü hem maliyet hem gereksiz ilk konuşmalar.. İlk müşteri temsilcisinin tek işi derdini anlamak ve yetkinliği olmayan insanlardır.. Sadece gazını alırlar, çok küçük problem anca çözerler..
Ama dersen ticketıma geç cevap verdiler ilgilenmediler bunu anlarım ve haklısındır.. ama müşteri temsilcisi yok diyemezsin.
Örneğin geçende hızım düştü ticket açtım. 3 gün arka arkaya aradılar düzeldi mi sorun diye.
Biz p***z hocam o zaman biz de Türknet kullandık 1 kez bile hâl hatır soran olmadı. Müşteriye göre muamele yapılıyor demek ki. Neyse ben tavsiye etmiyorum, ettirmiyorum da. Kurtulana kadar canım çıktı i love superonline.