ariferhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turkcell Superonline olduktan sonra her paketi kullanabilirsin kardeşim.

Yanlış bilgi mi? Gülerim ben buna. Ticket açarak günlerce beklediğimi bilirim. Ön satış birimlerine ait bir numara var ona da bağlandığın zaman hep aynı kadınlar çıkıyor ve "biyifindi biz sitiş birimiyiz bilmiyiriz milisif" deyip duruyorlar. Üst yetkiliye bağlayın deyince de "ist yitkililir şi in misiit diğillir ifindim" diye yanıt alıyorum. Sence de adam akıllı bir müşteri temsilcisine bağlanıp soruma yanıt alabilmem için 21. yy'da ticket açıp günlerce beklememe gerek var mı?
Superonline ve türk telekomun müşteri temsilcilerini arayıp günlerce internetim olmadığını bilirim..Yok ekip gelip bakacak, yok ekip geldi sorun yok ama internetim evde yok gibi bir sürü sorunla 5 sene karşı karşıya kaldım..
Demem o ki ticket ile telefon arasınaki tek fark biri sesli diğeri yazarak olması.
21. yy da her şey ticket ile oluyor artık.. telefon ile gereksiz konuşmalar, maliyetler.. 20. yy da telefon ileydi her şey. digital ocean, amazon, azure, hepsiburada, gittigidiyor...vs her şirket bunu uygulayacak. Yakın zamanda diğer firmalarda buraya kayacak..
Çünkü hem maliyet hem gereksiz ilk konuşmalar.. İlk müşteri temsilcisinin tek işi derdini anlamak ve yetkinliği olmayan insanlardır.. Sadece gazını alırlar, çok küçük problem anca çözerler..

Ama dersen ticketıma geç cevap verdiler ilgilenmediler bunu anlarım ve haklısındır.. ama müşteri temsilcisi yok diyemezsin.
Örneğin geçende hızım düştü ticket açtım. 3 gün arka arkaya aradılar düzeldi mi sorun diye.