NazimDogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Program satın almak tam bir saçmalık bence. Boşa para veriliyor. tabi ilk olarak birden deadlift vs. çalışamazsınız. ilk ay ısınma ayı olur genelde 1 gün spor 1 gün ara şeklinde gitmelisin ve makinalarda çalışmalısın. dumbell larla değil. ikinci ve üçüncü ay dumbell larla çalışmaya başlarsın normal bir bench press ile daha sonra programını decline benc incline press ile daha farklı hareketlerle deva etirebilirsin. ilk 3 aydan sonra istediğin hareketlerle devame debilirsin. youtube dan videoları izleyerek vs. ilk ay a dikkat et hep makina ile çalış vucudun şoka uğrayacak ve alışmaya başlayacak yavaş yavaş. kilona göre vs. ayarlama şey için cardio süresi vs. yağ oranın %18 in altındaysa cardioya gerek yok 3-4 ayda toparlanacaktır. üstündeyse boş günlerde cardio yapailirsin
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Dikkate alacagim yazdiklarinizi.

F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoca falan hikaye bu iş sağlam kardio , iyi bir diyet ve sağlam beslenme ile geçer ... Yani bu iştede maddiyat ön planda geliyor. diyet ve kardio ile zayıflayıp sonra sağlam bir protein alımı yapmassan somali fakiri gibi kalırsın.

ben 96 kilodan 6 ayda 70 kiloya indim sadece yürüyüş ve yemeye içmeye dikkat ederek daha önce zaten bi 3-4 yıllık fitness geçmişimde vardı şuanda iyi gibi

şekeri tuzu azalt, alkol kullanıyorsan bir süre ara ver , akşamları yemek yememeye dikkat et eğer fırsatın varsa akşam yemeğinden 30 dakika sonra 2 km falan bir yürüyüş yap. ha bide araya vefasız ve sıkıntılı bi hatunla aşk acısı yaşadığında vuv

ama belli birşeyden sonra dahada gelişmek istersen mutlaka spor salonu şart eve alırım evde çalışırım diye düşünme eve alınca çalışmıyorsun kafa dengi bi arkadaş bulup 2 gün sonra bırakmayacak onla beraber spora

benim 6 aylık fark şuanda 80 e çıkıp tekrar 70 e doğru kilo vermeye geçtim yaz sezonu ve şuanda sahil bandı müsait olduğu için 2 arkadaş mekikti sınavdı planktı bu şekil devam ediyoz paylaşırım onlarıda

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim hocam. Uygulayacagim yazdiklarinizi. MasAllah bu arada gelismeniz cok guzel.