dostum bi diyetisyene gitmeni öneririm tahlil vs şart bu diyet işlerinde yıllardır diyet yapan biri olarak söylüyorum tabi ki hiç diyetisyene gitmiyordum ilk ay 6-7 kilo veriyordum ikinci ay 2-3 sonra duruyordu e tabi haliyle moralde bozuluyordu sonra da diyet bozuluyordu biraz zaman geçtikten sonra diyetisyene gittim durumu anlattım anti tpo istedi troid fonksiyon testlerini istedi yaptirdik haşimato tiroidi cikti

ondan veremiyormusuz yani sonra dahiliye bi ilaç başladi sıkıntı çözüldü demek o ki diyet listesi vs için ne bilim bişeylere bagli kalmamak adıma bile gitmek istemiyorsan bile en azından vücudun birşeye direnci varmi yokmu onu öğren sende çünkü ilk başlarken verip sonradan alanlardansın bi yerden sonra veremeyip muhtemelen hevesin kırılmış
sabah akşam total de 1000 kalori ile verirsin belki kilo hizlica ama ne kadar sağlıklı olur onu da düşün yağlar ile birlikte kasları da yersin sıkıntı olur.
ara öğün en önemli öğün sağlıklı bulmuyorum demişsin ama vücudun aktifliğini aslında ara öğünler ile sağliyorsun diyette sabah yiyip akşama kadar yemezsen belli bir süre sonra vücut diyecek ki enerji gelmiyor ben en iyisi bünyeyi koruyayım sonrq kilo verimi duracak birden hepsi birbirine bagli yani