Konu
[Uzman Sorusu] Pinterest'te Pin Anomalisi (Kim Daha Uzman?)
01-09-2019, 16:52:51
Akar
Senaryo
1 ana domain - 10 subdomain şeklindeki bir sistemde SAP ile pinleme yapılıyor. Konumuz sadece subdomainler!
Subdomainlerin pin hesapları bireysel ve domain kaydı yok. Ana domainin hesabı busines ve domain onaylı. Ana domainin hesabında pinleme yapmıyorum 1 aydır.
Problemler
Pinler var ama resimleri gözükmüyor. Bir web sayfasına eklenen resmin yolu bozulmuş gibi görüntü. Tüm subların görünümü böyle. (Linkleri sitelerine gidiyor ve sitelerinde resimler mevcut)
Pinlerin tamamı, tıklanıp pinin kendi sayfasına gidildiğinde, sanki o pin ana domainin hesabından pinlenmiş de subdomain repin yapmış gibi görünüyor. Üstte ana domainin pin hesabının profilini gösteriyor, altta subsomainin profilini repin kaydetti diye gösteriyor. Ama pinlerin linkleri subdomainlerden ve tıklanınca subdomainin sitesine gidiyor.
(Subdomainleri hesaplarında onaylayınca bu düzeldi)
Ana domainin hesabında, en altta son etkinliklerde bu pinler repin edilmiş diye gösteriliyor, ama hesapta normalde bu pinler yok, pinleme de yapılmıyor zaten.
(Subdomainleri hesaplarında onaylayınca bu düzeldi)
Atılan tüm pinler (resimsiz olarak) Creamy Deviled Eggs şeklinde bir rich pin olarak gözüküyor. Ama linki doğru, doğru siteye ve olması gereken içeriğe sorunsuz ulaşıyor. Kategorinin pinlerle alakası yok, resimleri pinlerin resimlerine uzaktan yakından benzemiyor.
Aşağıda resim ekledim.
Fikri olan var mı? Forumdaki 1-2 "pinterest uzmanı" kardeşimize sordum ama cevap bulamadım. Hiç böyle bir şey tecrübe etmemişler ve duymamışlar. Başka bazı uzman arkadaşları da konuya özel mesajdan davet ediyorum, ilgi duyarlarsa konuya bakarlar. Burada etiketlemeyeceğim.