Şimdi benim tavsiyem her şekilde BMW alacaksa 2019 ve üzeri almaması çünkü BMW'nin bütün olayı arkadan itişti ve 2019 ve sonrası için araçları önden çekişe aldılar 1 serisini de aynı şekilde bu yüzden bir önemi kalmadı bence ve parasını hak etmiyor A3'te de eğer A3 TDI alıcaksa az yakar fakat performans açısından da öyle aman aman bir şey beklemesin Audi'de de aldığın her şey ek para gibi oluyor boşları çok boş ortaları da doluya yakın yani. Tabii alırken şu konuya da dikkat etmeli eski model BMW çok yakar, eski model AUDI almasını önermiyorum bile. Benim tavsiyem kafasını WOLKSVAGEN'e çevirmesi yönünde WV her zaman orta segment bir araba olarak görülmüştür ve gerçekten de fiyatının hakkını veren bir arabadır temiz bir GOLF ya da daha düşük bütçede POLO alabilir he ben hız yapıcam diyor ise yine WV'den GOLF GTI ya da POLO GTI veya POLO BLUEGT tercih edebilir bunlar çok performanslı ve oynamaya da müsait araçlar en azından yedek parça fiyatlarında da uçurumda durmaz.
Bmw olursa 2013-2015 bandında olacak maximum hocam, işin doğrusu gönül bmw den yana ama daha temkinli davranarak daha doğru bir tercih yapmak istiyor. Doğru tercih bmw ise bmw daha avantajlı bir alternatif ise o alternatifi tercih yapmak istiyor.