doğrudan beni hedef almışsın hocam 3 gündür uğraşıyorum senin videolarıda şuanda değil ama izledim hepsini, sorduğum soruya cevap bulamadım. Halen aynı şeyi yazıyorum bulamadım çünkü yardım etmek zorunda değilsin. items per row ile 2. satır açılmıyor oradaki tüm rakamlarla oynadım olmadı. 2. bir item da eklemek istemiyrum aynı item içinde 2. satırda da ürünler çıksın istiyorum tek satırda ztn artıp azalıyor önemli olan 2 satır olarak olması.
işte bizim insanımızın hatası şu ; kendisinden birşeyler eklemek yerine hazır varsa yaparım yoksa yaptırırım meselesi.
Ben eğitim videosunda bunu gösteriyorum diyorumki Carousel Ayarları burdan kapatıp açabilirsiniz diye bu 1.
2.side items per row kısmında ürün limitini burdan arttırabilirsiniz diye ayrıda gösteriyorum. buda 2.
2 kelimeyi birleştirip kimse birşey yapmıyor..hocam biraz çıkarımlar yapın biraz izlerken sadece duzenlemek istediginiz alana yogunlasmayın.genel izleyip neler yapılabilecegini gorun. kendi sitenizi düzenliyorsunuz o siteden ekmek paranızı çıkartıcaksınız..
@osal; bu kelimeler direk sizi hedef alarak değil çoğu arkadaşın yaptığına ithafendir.