Merhabalar Sitenizi adsenseye onaylatmak için para ödemenize gerek yok kendim onaylattığım yöntemleri söyliyim.

ve bu şekilde 3 domainimi onaylattım ücretli bu hizmeti vermek istiyordum ama vazgeçtim.
1- Öncelikle sitenize wordpress alt yapısı kurun. 2- Daha sonra güzel bir ücretli yada ücretsiz blog teması kurun. 3- Güzel bi kategori belirleyin. Örneğin hayvanlar , bitkiler. 4- Daha sonra belirlediğiniz kategori üzerinden 3 tane alt kategori oluşturun. Kategoriyle alakalı olmak üzere 5- Oluşturduğunuz alt kategorilere 5 gün boyunca günde 2 adet olacak şekilde gündüz ve akşam 1 er tane makale ekleyin resimli. MAKALE KOPYA OLABİLİR VEYA MAKALE BULUP SPİNLEYEBİLİRSİNİZ SPİNLİ EKLEMENİZ DAHA SAĞLIKLI OLUR. (Webmastertools ekleyin sitemap yollayın.) 6- Siteye LOGO eklemeyi unutmayın. Sitenin üst bölümünde ANA SAYFA , İLETİŞİM , HAKKINDA , GİZLİLİK BÖLÜMÜ MUTLAKA OLSUN ORALARIDA DOLDURUN. 7- Eklediğiniz makaleler 3. yada 4. gün index almaya başladıktan sonra adsense başvurunuzu yollayın. ALTINI ÇİZEREK YAZIYORUM. GOOGLE DE İNDEX ALMAYA BAŞLADIKTAN SONRA ADSENSE BAŞVURUNUZU YOLLAYIN.